28 Noiembrie 2014 – Slujbă de pomenire pentru Părintele Arsenie Boca

Vineri, 28 noiembrie 2014,  s-au  împlinit 25 de ani de la trecerea la cele veşnice a părintelui Arsenie Boca, iar momentul a fost marcat la Paraclisul “Adormirea Maicii Domnului şi Sf. Ier. Nectarie Taumaturgul” al D.G.A.S.P.C. Sector 4 printr-o slujbă de pomenire, preotul capelan oficiind  slujba Parastasului.

„Sfântul Ardealului“, cum este pomenit adeseori  părintele Arsenie Boca, a fost cel care i-a convins pe mulţi creştini să îşi păstreze credinţa în Dumnezeu în vremuri de restrişte.  Deşi nu a fost canonizat de Biserica Ortodoxă Română, oameni din întreaga ţară şi chiar de peste hotare merg la mormântul părintelui pentru a-i cere ajutorul, care nu întârzie să apară, conform numeroaselor mărturii ale celor ajunşi la Prislop.

Cu aceste gânduri în minte, credincioşii prezenţii s-au rugat părintelui Arsenie Boca şi i-au spus ca unui duhovnic al sufletului lor toate grijile şi necazurile, toate temerile, speranţele şi rugăciunile lor, ştiind că părintele pe toate le va asculta şi va găsi o rezolvare, cea mai bună pentru sufletele lor.

2014-11-28-681 2014-11-28-682 2014-11-28-685

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.